De la data de 1 decembrie  Saloanele Monalisa, Clasic si Victoria si-au imbogatit personalul cu angajatii din Saloanele Rosetti  si Figaro (Stirbei Voda).

Salonul Rosetti (fost Gioconda), aflat pe Bd.Carol I nr. 27 desfasura activitati de coafura, manichiura-pedichiura si cosmetica. Personalul din aceasta unitate s-a mutat la Salon Clasic din Str. Jean Louis Calderon nr. 2-4. Din fericire acest salon este localizat in apropiere de Piata Rosetti, astfel ca specialistii dumneavoastra preferati sunt la fel de usor de gasit ca si pana acum! Singura exceptie este Margareta Dumitrescu (cosmetician) mutata la Salon Victoria.

Clasic Salon Coafura Frizerie Cosmetica Manichiura (1)

Salonul Figaro, din Str. Stirbei Voda nr.16 era un salon dedicat barbatilor in care specialistii nostri ofereau servicii de frizerie si manichiura-pedichiura. O parte din personalul acestei unitati a fost mutat in Salon Victoria - la doar cateva minute distanta de fosta locatie, pe Calea Victoriei 128A. Capacitatea acestui salon nu ne-a permis sa mutam tot personalul aici, astfel ca, o parte din stilistii Salonului Figaro vor putea fi gasiti la Salon Monalisa. Acest salon se afla in apropiere de Piata Victoriei - pe Bd.Iancu de Hunedoara nr.6, bloc H5.

Clasic Salon Coafura Frizerie Cosmetica Manichiura (1) Clasic Salon Coafura Frizerie Cosmetica Manichiura (1)

In urma modificarilor legislative, incepand cu data de 1 decembrie, Saloanele Rosetti si Figaro s-au inchis. Este vorba despre pevederile Legii nr.282 ce modifica si completeaza Ordonanta Guvernului nr.2/1994. Noua legislatie privind cladirile cu risc seismic (clasa I) interzice activitatile permanente si/sau temporare in spatiile publice cu alta destinatie decat cea de locuinta din aceste imobile, activitati care implica aglomerari de persoane, pana la finalizarea lucrarilor de consolidare a imobilelor.

Lucrarile de consolidare nu se pot face decat de catre proprietari, iar Societatea noastra nu este propietar pe spatiile unitatilor afectate de aceasta lege. Astfel ca s-a luat decizia inchiderii definitive a doua unitati - incepand cu 1 decembrie.

In urma acestor modificari Saloanele Monalisa, Clasic si Victoria va ofera acum servicii complete de coafura, frizerie, cosmetica si manichiura-pedichiura.

Va asteptam in aceste unitati, sa regasiti Specialistii in Frumusete preferati!

Comentarii (1938)