Saloanele Igiena – peste 65 de ani de traditie. Saloanele Igiena reunesc peste 900 de Specialisti in Frumusete, in 56 de saloane de coafura, cosmetica, manichiura-pedichiura, frizerie si spa din Bucuresti.

Atunci cand intram intr-un salon Igiena, patrundem intr-un univers dominat de traditia bogata a 65 de ani de activitate neintrerupta, de profesionalismul angajatilor si de adevarata arta care transpare din orice serviciu oferit de Igiena.

“Puterea Igiena sta in oamenii sai. Unitatea societatii a fost mentinuta prin liantul uman si, de aceea, obiectivele de viitor sunt legate de pregatirea continua a profesionistilor ce lucreaza in saloane. Acestia vor beneficia in continuare de expertiza celor mai buni stilisti ai domeniului datorita cursurilor de pregatire si participarii la seminarii de profil atat in tara cat si in strainatate” - Daniela Dragan, Presedintele Societatii si al Consiliului de Administratie

Echipa Noastra

cristinaapostuhairstylist

Cristina Apostu

Hairstylist si Manager Salon Diana, premiata pentru Coafuri de Mireasa la CMC 2014

“Frumusetea este mai mult decat o stare de spirit, vitalitate, armonie, iubire. Desi ea nu are varsta, frumusetea fizica are intotdeauna nevoie de ingrijire. Pentru mine, ca hairstylist, frumusetea inseamna armonia perfecta intre culoare, forma si trasaturi.”

GeorgianaVoicukinetoterapeut

Georgiana Voicu

Kinetoterapeut Afrodita Spa

“Pentru mine, ceea ce inseamna frumusetea adevarata porneste din interior, de la stilul de viata pe care il aveam. Realizam poate prea tarziu ca alimentatia, sportul, tratamentele si tot ceea ce facem zi de zi contribuie semnificativ la frumusestea noastra atat spirituala cat si fizica.”

cristinacocosFrizersimanagerSalonKiss

Cristina Cocos

Frizer si manager Salon Kiss

“Frumusetea este definita ca un aspect care aduce bucurie privitorului. Cand spunem ca ceva este frumos recomandam si celorlalti sa se bucure de aceasta frumusete.”

MariaCristinaBotescu

Maria Cristina Botescu

Salon Cibella, premiata CMC 2013

“Frumusetea poate fi definita ca un aspect ce aduce bucurie persoanei care o detine.”


Vino si tu la cel mai premiat salon din Romania!

Echipa noastra de profesionisti certificati va avea grija ca tu sa fii mai frumoasa in fiecare zi.

Despre Saloanele Igiena

SCM Igiena reuneste saloane de beauty, cu stilisti specializati in coafura, frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura si tratamente corporale spa.
In saloanele Igiena se ascunde o lume aparte: un univers ce impleteste traditia bogata a peste 60 de ani de activitate neintrerupta cu profesionalismul angajatilor pregatiti conform celor mai inalte standarde si celor mai moderne tendinte.