Coafura bob asimetric Coafura moderna par multicolor Coafura pixie par roscat Coafura

Toate detaliile nuntii sunt puse la punct, meniul este perfect, la fel si aranjamentul, invitatii au confirmat, rochia este perfecta… Tot ce ramane pentru ca evenimentul sa fie fara cusur este coafura de mireasa, aceasta fiind o parte esentiala a tinutei oricarei doamne care trece altarul. O coafura buna poate pune in valoare atat trasaturile faciale, cat si rochia. In schimb coafura nepotrivita poate fi un dezastru. Din acest motiv recomandam specialistii atunci cand vine vorba de coafura pentru o zi atat de importanta. Specialistii Igiena sunt cei mai buni din domeniu pentru ca au multi ani de experienta si sunt mereu la curent cu trendurile.

Tunsori, coafuri, vopsit sau extensii, specialistii in frumusete stiu ce fac, o fac de multa vreme si mereu vei vedea cele mai bune rezultate pe parul tau. Pentru ca nu exita niciun inlocuitor pentru calitate si experienta.

Despre Saloanele Igiena

SCM Igiena reuneste saloane de beauty, cu stilisti specializati in coafura, frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura si tratamente corporale spa.
In saloanele Igiena se ascunde o lume aparte: un univers ce impleteste traditia bogata a peste 60 de ani de activitate neintrerupta cu profesionalismul angajatilor pregatiti conform celor mai inalte standarde si celor mai moderne tendinte.