cristinaapostuhairstylist

Cristina Radu (coafeza) este unul dintre stilistii de top din Igiena si managerul Salonului Diana. Desi este tanara, Cristina a acumulat foarte multa experienta in domeniu si a acumulat de-a lungul timpului multe premii pentru coafurile realizate, printre care se numara premiul I la coafura de mireasa in cadrul Campionatului Mondial de Coafura 2014.

Daca si tu iti doresti sa ai parte de o coafura de mireasa sau de ocazie realizata de Cristina, sau pur si simplu un par superb, te poti programa la salonul Diana.

Cristina4
Cristina3
coafuracristina2
Cristina1

Ramona

Ramona Dinita (cosmeticiana, make-up artist) este una dintre cele mai bune cosmeticiene din Romania. A absolvit cursuri de cosmetica, Tatuaj si Machiaj Semipermanent (la Grupo Pascal Firenze) si in prezent este managerul centrului Afrodita Spa si trainer cosmetica in cadrul Academiei de Frumusete Igiena.

De-a lungul timpului, a adunat o multitudine de premii, printre care: Locul I la machiaj de seara la Gala Igiena 2002, Locul I machiaj de seara si Locul I pictura pe corp la Galele Igiena din 2004 si 2005, Locul I la machiaj de gala si locul I la machiaj de zi la Festivalul Mondial din Thailanda.

Daca iti doresti un machiaj care sa te scoata din anonimat, un tratament facial, sprancene perfecte, naturale sau prin tatuaj semipermanent, gene lungi fir cu fir sau sfaturi si recomandari pentru a-ti intretine tenul, nu ezita sa te programezi la Afrodita Spa.

Ramonamachiaj1
Ramonamachiaj2

GeorgianaVoicukinetoterapeut

Georgiana Voicu (asistent medical fizioterapie si masaj) face parte din echipa Afrodita Spa si are peste 10 ani experienta in medicina alternativa, reflexoterapie, consiliere nutritie si estetica corporala

Daca si tu iti doresti rezultate vizibile in cadrul tratamentelor anti-celulita , de slabit si de tonifiere, programeaza-te la o sedinta de evaluare la Afrodita Spa.

Georgianamasaj

Despre Saloanele Igiena

SCM Igiena reuneste saloane de beauty, cu stilisti specializati in coafura, frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura si tratamente corporale spa.
In saloanele Igiena se ascunde o lume aparte: un univers ce impleteste traditia bogata a peste 60 de ani de activitate neintrerupta cu profesionalismul angajatilor pregatiti conform celor mai inalte standarde si celor mai moderne tendinte.