Frizerie - tuns si styling Tunsoare moderna Frizerie - tuns

In Saloanele Igiena vei gasi specialistii nostri in frumusete, iar frumusetea este mestesugul lor. De la cele mai noi frizuri pana la tunsori clasice, specialistii nostri fac din orice tunsoare o opera de arta. De la specialist cu foarte multa experienta pana la echipament de cea mai buna calitate, in Saloanele Igiena vei gasi exact ceea ce cauti. Profesionalismul si atmosfera buna din toate saloanele vor face orice client sa vrea sa revina. Saloanele Igiena sunt deja parte integrata a comunitatilor unde se afla. 


Frizerii nostri sunt la curent cu cele mai noi trenduri din domeniul ingrijirii si aranjarii parului, ei stiu ce poate insemna pentru cineva o tunsoare nereusita, aceasta experienta nu va fi traita la Saloanele Igiena. Produsele folosite in saloanele noastre sunt de cea mai buna calitate, folosind branduri de renume. Cei care ne-au trecut pragul, au devenit client fideli ai saloanelor nostre pentru ca Saloanele Igiena reprezinta calitate, profesionalism si experienta. Dar cand vine vorba de tunsori, cuvintele sunt de prisos, asa ca vom lasa galeria foto sa vorbeasca.

Despre Saloanele Igiena

SCM Igiena reuneste saloane de beauty, cu stilisti specializati in coafura, frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura si tratamente corporale spa.
In saloanele Igiena se ascunde o lume aparte: un univers ce impleteste traditia bogata a peste 60 de ani de activitate neintrerupta cu profesionalismul angajatilor pregatiti conform celor mai inalte standarde si celor mai moderne tendinte.