Specialistii nostri in frumusete stiu ce este necesar pentru a avea un corp de invidiat si o piele impecabila. Si pentru acest demers sunt specializati in masaj anticelulitic, masaj de relaxare, remodelare corporala, tratarea vergeturilor si tratamente pentru slabit. 


Masajul anticelulitic reprezinta cea mai buna modalitate pentru eliminarea celulitei, acesta poate ajuta la eliminarea grasimilor din tesuturi si la redarea elasticitatii pielii. Pielea aratand din ce in ce mai bine. Masajul anticelulitic trebuie insa executat regulat si de catre specialist in domeniu. 


Zonele unde este cel mai eficient masajul anticelulitic sunt cele predispuse formarii tesutului adipos, cum ar fi zona: coapselor, feselor, bratelor, picioarelor si pe abdomen. Masajul este realizat cu ajutorul celor mai bune crème anticelulitice, a caror substante active ajuta la indepartarea grasimii, avand actiune hidratanta si imbunatatind circulatia in straturile profunde ale pielii. 


Masajul de relaxare se face pe intreg corpul si are ca scop eliminarea stresului, oboselii si relaxarea musculara, toate acestea duc la o stare generala de bine. Este foarte efficient in cazult starilor de oboseala. Masajul de relaxare, asa cum ii spune si numele este in primul rand un masaj care relaxeaza, dar are ca efect si eliminarea durerii, imbunatateste functionarea sistemului circulator, imbunatateste circulatia cerebrala si prin acest fel memoria. Printre efectele benefice mai putem enumera si o imbunatatire substantiala a calitatii somnului. 

Tratamente Spa
Spa (2)
Daca iti doresti sa pierzi cativa centimetri la inceput de vara sau daca pur si simplu iti doresti o piele ferma, tonifiata cu astepect sanatos, iti recomandam tratamentele LPG, care pot ajuta sa slabesti vizibil, in special daca urmezi sfaturile kinetoterapeutilor Igiena. De asemenea, pentru eficienta sporita in diminuarea vergeturilor si recapatarea elasticitatii pielii, iti recomandam sa incerci capsula, care iti poate oferi rezultatele obtinute la sauna insa acompaniate de relaxarea terapiei cromatice.

Despre Saloanele Igiena

SCM Igiena reuneste saloane de beauty, cu stilisti specializati in coafura, frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura si tratamente corporale spa.
In saloanele Igiena se ascunde o lume aparte: un univers ce impleteste traditia bogata a peste 60 de ani de activitate neintrerupta cu profesionalismul angajatilor pregatiti conform celor mai inalte standarde si celor mai moderne tendinte.